15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Medicii au făcut anunțul legat de moartea lui Cristian Țopescu: Ce a pățit, de fapt, comentatorul sportiv

0 Comments

Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu a murit în cursul zilei de azi! Informația a fost confirmată de Digi24. El se afla internat la Spitalul Elias de săptămâna trecută. Medicii au făcut anunțul decesului.

El se afla internat la Spitalul Elias, suferind de mai multe afecțiuni cronice, printre care și diabet. Medicii au anunțat că acesta a încetat din viață ca urmare a unui stop-cardiorespirator iresuscitabil, conform stiripesurse.ro.

“Cristian George Țopescu, în vârstă de 81 de ani, s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil.”, este comunicatul transmis de Spitalul Elias, unde comentatorul sportiv fusese internat în urmă cu o săptămână.

Informația vine la scurt timp după ce fiica sa vorbise despre starea lui de sănătate.

Cristina Țopescu, fiica lui Cristian Țopescu, a vorbit despre starea de sănătate a fostului mare jurnalist în contextul în care acesta se află internat în spital în Capitală.

Fiica acestuia a precizat, într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, care este starea sa de sănătate.

Tatăl meu lupta, este un luptător. Toată viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnadejde: viaţa e o lupta, deci te luptă! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lasă, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult!

Mă rog să mai aibă puterea să lupte şi vă mulţumesc din suflet celor care sunteţi alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup şi suflet pentru ţară asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate şi asta îl costă.

Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, şi-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru ţara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Şi-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puţin obosit, dar iubirea noastră şi poate şi a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou.

Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!”, a spus Cristina Țopescu, în mesajul postat pe contul său de socializare.

Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu a fost internat la Spitalul Elias din București, unde a fost adus de urgență în cursul săptămânii trecute. Veștile despre starea sa de sănătate nu sunt foarte bune.

Citește și: Cristina Țopescu a rupt tăcerea despre starea tatălui său. Ce se întâmplă cu Cristian Țopescu, de fapt

„În acest moment, este la UPU (Unitatea de Primiri Urgenţe – n.r.), este evaluat, nu are încă un diagnostic. Dumnealui va fi supus mai multor investigaţii, iar ceea ce pot spune este că nu se află într-o stare prea bună”, a explicat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, la acea vreme.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply