15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Care este secretul erotic al fiecărei zodii! Nu te-ai fi așteptat la asta de la Berbeci, Gemeni și Scorpioni!

Care este secretul erotic al fiecărei zodii! Nu te-ai fi așteptat la asta de la Berbeci, Gemeni și Scorpioni!
0 Comments

Iată care este secretul erotic al fiecărei zodii și ce fantezii are fiecare nativ din zodiac.

BERBEC

Sexul în mijloacele de transport în comun. Fie că este vorba de tren, tramvai sau troilebuz, câtă vreme există puțini oameni ce ar putea surprinde aventura este suficient de excitant pentru orice Berbec.

TAUR

Deși pare foarte clasic în privința sexului, nativul Taur are și el anumite dorințe ascunse. Cea mai mare perversiune sexuală, dacă se poate numi așa, este să facă sex într-un mediu rural, printre căpițele de fân.

GEMENI

Gemenilor le place sexul pe furiș, oriunde îi apucă. Deși nu vor să recunoască, acestora le place să joace rolul durului într-un act sexual, recurgând la cuvinte obscene și mici lovituri care nu pun în pericol deloc relația, deoarece sunt departe de ceea ce înseamnă BDSM.

RAC

Firi destul de liniștite și cu capul pe umeri, ai zice că nativii din zodia Rac nu au imaginație bogată când vine vorba de sex. Ei bine, ba da. Aceștia, fie că este vorba de femei sau bărbați, adoră sexul cu persoanele mult mai în vârstă decât ei.

LEU

Leii adoră să facă sex în apă, de ce nu, chiar în piscinele publice. Este marele lor secret de fiecare dată când merg într-o vacanță… răcoroasă.

FECIOARĂ

Fecioarele par destul de hotărâte și de dure într-o conversație banală, însă, în pat, acestora le place să se supună în totalitate partenerului sexual. Prin această supunere fiecare poate să înțeleagă ce vrea, plaja presupunerilor fiind prea mare.

BALANȚĂ

Atât femeile Balanță cât și bărbații din această zodie adoră să dea palme peste fundul partenerului. Este una dintre metodele cu care sporesc plăcerea din timpul actului sexual, deși nu au curajul să facă asta cu oricine.

SCORPION

Sex într-un spațiu public? Da! Este dorința maximă a oricărui Scorpion. Acesta alege în general locurile destul de safe dar îl gâdilă ideea de a face dragoste într-un separeu dintr-un restaurant.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul își face cruci de fiecare dată când aude câte o grozăvie legată de modul în care unii oameni doresc să atingă plăcerea. Nici el nu este însă mai sfânt: adoră să facă dragoste parțial dezbrăcat.

CAPRICORN

Capricornul este un adevărat animal în pat. Acest semn zodiacal, cu toate că pare liniștit, este extrem de fantezist în materie de amor. Cel mai mult îi place să facă dragoste cu persoane cu uniforme (indiferent de meserie).

Citește și: Problemele se țin lanț de ele! Zodiile care vor suferi teribil în luna iunie!

Citește și: Horoscop săptămânal Urania 12 – 18 mai 2018. Uranus va intra în zodia Taurului

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt cu siguranță cei mai ciudați când vine vorba de sex. Acestora le place să facă sex de la… distanță. Și nu, nu ne referim la sexul virtual. Este vorba despre capacitatea de a ajunge la orgasm fără atingere (nici măcar masturbare), doar privindu-și partenerul sau partenera în pielea goală.

PEȘTI

Visători și plini de entuziasm, Peștii au mereu pus deoparte un mod de a petrece clipă împreună cu persoana iubită, fiind adevărați colecționari în materie de aventuri sexuale cât mai inedite. Fantezia cea mai mare este să facă sex cu mai multe persoane în același timp (valabil aatât la femei cât și la bărbați).

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply