15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 3 – 9 septembrie 2018: Ce se întâmplă cu Racii, Gemenii și Scorpionii

0 Comments

Astrologul Mariana Cojocaru a realizat principalele previziuni astrologice valabile până pe 9 septembrie 2018. Mai multe zodii au parte de un început de toamnă imprevizibil.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 3 – 9 septembrie 2018:

Berbec- Patronul vostru astral Marte îşi reia mersul direct în Capricorn pe data de 1 septembrie şi mai detensionează relaţiile cu superiorii şi şefii, iar pe data de 5 septembrie Saturn revine şi el la sentimente mai bune.

Va fi ceva mai bine pentru carieră, sănătate şi relaţiile apropiate. Progresiile solare din Fecioară spun, înainte de toate, că cel mai mult vă veţi ocupa de sănătate şi de munca în echipă sau solo.

Taur- Un pic mai bine pentru domniile voastre în plan afectiv şi sentimental, de vreme ce Soarele este în tranzit prin Zodia Fecioarei şi două planete importante revin la sentimente mai bune-Marte şi Saturn în cealaltă zodie de pământ -Capricorn.

Cu data de 5 septembrie se mai reduc riscurile de accidente. Trigonul Lună-Soare e de bun augur pentru creativitate, intuiţie şi relaţia cu Universul.

Gemeni- Universul vostru interior cere o relaţie bună cu colegii de la locul de muncă şi cu familia. Pentru unii se pune problema unor reglări de conturi pe tema moştenirilor, căci Saturn şi Marte îşi reiau mersul direct în Capricorn la început de toamna.

Pentru alţii vestea este bună, deoarece pot apărea ceva bănuţi în plus pentru coşul zilnic, asftfel încât să vă puteţi umple cămara sau hambarele…vieţii.

Rac- Protecţia Norocului Divin vine direct pe sectorul astral al sănătăţii şi a relaţiilor de muncă. Intuiţia voastră funcţionează ca la carte, dar să ştiţi că pot exista multe conflicte în familie sau în relaţiile amoroase referitoare la bani şi moşteniri.

Evident, acest lucru reiese din astrograma generală a perioadei, nu din cea personală. Marte şi Saturn îşi reiau mersul direct şi dă liber la colaborări.

Leu- Mercur şi Sensul Vieţii vă face mai deschişi şi comunicativi. Posibile deplasări, discuţii importante pentru contracte şi obţinere/câştiguri de bani personali.

Acum, depinde cum aveţi înscrisă karma…Saturn şi Marte îşi reiau mersul direct în Capricorn, deci sănătatea se vrea repusă la loc de cinste. Cinste vă fac şi colegii cu care lucraţi sau colaboraţi. Evenimente şcolare pentru leişori. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply