15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

VIDEO: Are sau nu are talent? Fiica Monicăi Gabor, Irinuca, surprinde Internetul reinterpretând musicall-uri populare

0 Comments

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, Irinuca, este extrem de populară în mediul virtual. Unul din clipurile sale, postat acum 6 luni a strâns aproape 800,000 de vizualizări.

Fata lui Irinel, care și-a obișnuit urmăritorii de pe rețeaua de socializare cu videoclipuri amuzante a reintepretat musicall-urile celor mai populari oameni!

După o vacanță specială în care a fost alături de mama sa în Statele Unite ale Americii, Irina Columbeanu s-a întors în România.

Ce a ieșit, poți vedea în videoclipul de mai jos!

Gest impresionant făcut de Irina Columbeanu

Micuța Irina, care i-a speriat în urmă cu o lună pe fanii săi din cauza unei afecțiuni la nivelul ochiului, s-a întors în țară pentru a-și continua studiile.

Fetița a avut o vară întreagă alături de mama sa, Monica, și au petrecut împreună clipe de vis. Au mers la cumpărături, în vacanțe și au stat alături de fiul iubitului Monicăi, Anthony. De asemenea, Irina se înțelege foarte bine și cu iubitul Monicăi, cel supranumit Mr. Pink.

Deși multe persoane se așteptau ca Irina să rămână la mama sa chiar și după vacanță, Irina nici nu se gândește să renunțe la studiile de aici.

De altfel, ea are o relație foarte apropiată de tatăl său, Irinel Columbeanu. Celor doi le-a fost foarte dor să petreacă o zi împreună, iar Irina nu a ratat ocazia să facă o fotografia cu tatăl său.

Și Monica a recunoscut că și-ar dori să o aibă permanent pe Irina, însă știe cât de importante sunt studiile. La momentul potrivit, fosta doamnă de la Izvorani știe că fiica sa se va muta în America.

„Iri face sacrificii mari pentru Irina, financiare, de tot felul, timpul pe care i-l acordă, o duce la şcoală şi nu vreau să o iau pe Irina de lângă el şi el să rămână singur.

I-am spus şi Irinei toate aceste lucruri pentru că data trecută ea nu a mai vrut să plece de aici din America. Aici se simte acasă acasă şi are o familie şi asta i-a spus şi tatălui ei, că ‘vreau să stau aici cu mama mea. Pur şi simplu aici simt că am o familie, că acolo în România am bone, aici e mama mea şi am şi un frate’, iar lui Pink îi spune ‘daddy’, ea este foarte ataşată de Pink.

Noi abia aşteptăm să se mute Irina aici. Ne-am întâlnit cu Iri de mai multe ori că Irina nu mai voia să plece în România. Ne jucăm, gătim, facem lucruri împreună, doar că am avut această familie doar două luni, iar ea voia să continue„, a spus Monica Gabor, acum ceva timp.

Dacă nu se deschide videoclipul, apasă aici

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply