15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Florin Ristei a fost reținut de jandarmi. Ce s-a întâmplat

0 Comments

Câștigătorul X Factor, Florin Ristei, a povestit într-o postare pe Instagram că duminică dimineața a fost reținut de jandarmi în jurul orei 4 dimineața. Acesta a fost oprit de oamenii legii în Centrul Vechi al Capitalei de câțiva jandarmi care i-au cerut să se legitimeze.

Motivul ar fi unul halucinant. Ristei ar fi spus o glumă despre jandarmi, iar unul dintre aceștia a auzit-o: „Cea mai proastă meserie este la jandarmerie”.

„Plecam din Centrul Vechi, am avut cântare azi-noapte acolo şi pe la 4 şi ceva s-a spart petrecerea şi am luat-o frumuşel, pe jos spre maşină. Trecând prin faţă pe la BNR, ştiţi că acolo de obicei se află o dubă de jandarmerie pe colţ, pe Lipscani 25, că am şi proces verbal, a spus Ristei, arătând hârtia cu procesul verbal.

„Noi eram un grup de 7 oameni, 6 băieţi şi o fată şi vorbeam între noi ca dimineaţa după petrecere, un pic mai tere pe stradă. Nu vă gândiţi că înjuram, sau urlam pe stradă, sau sticam mintea publică. Nu. Vorbeam între noi. Şi văzându-i, îi zic unui prieten: Ia zi, frate, cea mai proastă meserie este, şi el completează: la jandarmerie. Bineînţeles că ei ne-au auzit.

Jandarmii care s-au simţit probabil ofensaţi de gluma artistului, i-a cerut să se legitimeze:

„Am simţit o mână pe mine la un moment dat, <>. Ne-am întors, ne-am dus cu tot grupul la dubă, binînţeles. M-am legitimat.

Mi-am zis CNP-ul că n-aveam buletinul la mine şi îi întreb de ce ne-au oprit. Conform legii 61, mi-au explicat că nu am voie pe stradă să adresez injurii”, a povestit Florin Ristei într-o postare pe Instagram.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply