15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Verdictul neplăcut pe care l-a primit Elena Merișoreanu de la medici

0 Comments

Elena Merișoreanu ar trebui să fie internată în spital, conform propriilor declarații, din cauza problemelor de sănătate.

„Din pacate nu ma simt bine si am probleme grave la una dintre corzile vocale. Am facut prostia sa vorbesc la telefon intruna si sa merg la spectacole, iar acum nu e bine deloc, risc sa nu mai pot canta.

Doctorul m-a chemat la spital si a spus sa ma interneze o saptamana, ca sa respect pauza vocala. (…) Momentan este bine, insa trebuie sa merg mereu la control.

Totul s-a declansat din cauza problemelor la glanda tiroida. Dupa ce m-am operat, in 2012, a inceput transformarea.

Degeaba am tinut diete, nu au dat roade. si mai stiti ceva, e cam greu la varsta mea sa mai slabesti. Am peste 80 de kg, vreo 83-84 si nu e bine deloc.

Eu mananc la fel, va spun sincer, seara mananc fructe. E adevarat ca mai gresesc cand vin pe la 3 noaptea de la concerte. Medicul ma sfatuieste sa slabesc, mai ales ca am inceput sa am probleme cu genunchii”, a declarat Merișoreanu pentru ziarul Click.

Elena Merișoreanu, profund îndurerată de pierderea colegelor de breaslă

Elena Merișoreanu a povestit un vis care a speriat-o foarte tare. Cântăreața de muzică populară le-a povestit celor de la ziarul Click că a visat-o pe Ionela Prodan și i-ar fi spus să meargă lângă ea, acolo sus.

Elena Merișoreanu a fost profund afectată de pierderea colegelor ei de breaslă. Mai întâi s-a stins din viață Ileana Ciuculete, apoi s-a dus la cele veșnice buna ei colegă și prietenă de ani buni, Ionela Prodan.

Recent, Elena a mărturisit că a visat-o pe Ionela. „Am visat-o pe Ionela Prodan cum venea dintr-o mulţime de oameni. Mi-a zis să vin şi eu lângă ea. M-am trezit speriată din vis!”, a declarat pentru ziarul Click.

„Am visat-o şi pe Ileana Ciuculete, anul trecut, la 10 zile după ce s-a stins din viaţă. Eram undeva, lume foarte multă.La un moment dat, o văd şi zic: «Vai, Ileana, dar ce ie frumoasă ai! E nouă?» Şi când mă uit în jos, văd că avea o fustă foarte scurtă.

I-am şi zis: «Vai de mine, dar te faci de râs». Ileana a zâmbit şi mi-a spus: «A, da, lasă că vine Cornel (n.r- soţul ei) şi mi-o aduce, că am uitat-o acasă». Apoi s-a uitat la mine şi m-a rugat să fac colivă şi să îi dau şi ei”, a mai spus artista.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply