15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Un medic a fost fotografiat plângând, ținându-se de un zid. Povestea din spatele imaginii

0 Comments

Se spune că de multe ori o imagine valorează cât o mie de cuvinte. Imaginea de mai jos îl prezintă pe un medic din Carolina de Sud, SUA, care se sprijină de un zid și începe să plângă fără consolare.

Se pare că fotografia a fost făcută de către un alt medic, cel mai probabil coleg al celui care este protagonistul imaginii.

Medicul a ieșit din fugă din spital și s-a oprit în apropiere, țindându-se cu o mână de un zid. S-a aplecat și a început să plângă precum un copil. Imaginea a stârnit multă emoție în rândul internauților, mai ales după ce s-a aflat și povestea din spatele imaginii.

„Bărbatul din imagine nu și-a putut salva un pacient. Deși acest lucru e ceva obișnuit în munca noastră, pacienții pe care îi pierdem sunt de obicei bătrâni, bolnavi, sau o combinație din ambele.

Pacientul care a părăsit lumea avea doar 19 ani, a fost unul dintre acele momente care ni se întâmplă foarte des și pur și simplu ne doboară. După câteva minute în care a plâns ca un copil de durere, medicul a reintrat în spital, ținându-și capul sus”, a scris colegul care a făcut fotografia.

CITEȘTE ȘI: A devenit mamă azi! Este vestea momentulul în România: „S-a născut o viitoare campionă”

Un puternic ciclon lovește astăzi România! Ce transmit meteorologii pentru fiecare județ

VIDEO cu impact emoțional: O femeie fuge cu bebelușul ei din cauza poliției. Cum s-a terminat totul și de ce era urmărită

Câți ani crezi că are această femeie? Nu îți vei da seama niciodată, povestea ei e virală

Mireasa a păstrat un loc liber la nuntă în memoria fiului ei plecat în Ceruri. Când a văzut cine a fost invitatul-surpriză, a plâns în hohote – VIDEO

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply