15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

VIDEO: Îl mai ții minte pe Narcis Iustin Ianău? Cât de mult s-a schimbat și cu ce se ocupă acum fostul concurentul de la show-ul de talente!

0 Comments

Îl mai știi pe celebrul Narcis Iustin Ianău, fostul concurent de la „Românii au talent”? Băiatul care a impresionat juriul până la lacrimi în 2012 a crescut, iar acum nu este vedetă doar în România, ci la nivel internațional!

Narcis a cântat cu voce de soprană în show-ul televizat acum 6 ani. De atunci a bifat alte succese, unul după celălalt. A ajuns să cânte cu mari artiști internaționali printre care și Sarah Brightman.

În urmă cu doi ani, puștiul-minune al show-ului de la PRO TV a cântat la Expo Antalya cu Sarah Brightman. Narcis a cântat și în cadrul evenimentului „Royal Christmas Gala”, unul din cele mai spectaculoase concerte de Crăciun care are loc anual în Praga.

A pășit pe scena de la Berlin tot în 2016 alături de Gregorian, cântând melodia „Caruso”. După cum veți vedea în videoclipul de mai jos, Narcis nu mai arată deloc cum arăta acum 6 ani. A devenit un bărbat în toată firea!

A compus o melodie pentru Eurovision în 2013

„Piesa „Seven“ s-a născut la Cluj-Napoca, oraşul în care am mulţi prieteni şi cu care rezonez pentru că are un aer boem.

Toamna trecută l-am cunoscut pe compozitorul Horaţiu Dumitraş şi ne-am înţeles bine. Aşa am creat melodia: el s-a ocupat de partea electronică, iar eu de viori şi pian, iar linia melodică şi versurile îmi aparţin.

Am încercat să combin stilul electro cu stilul clasic şi să arăt că vocea de operă se poate adapta şi la un alt gen muzical. Produsul finit este ceva foarte nou în România”, a declarat acum 5 ani Narcis pentru ziarul Adevărul.

„Vreau mai multă experienţă, iar Eurovisionul un concurs de nivel internaţional. Ştiu că nu pot să mai particip la alte talent-show-uri pentru că juriul deja mă cunoaşte şi a văzut foarte multe de la mine.

Momentan cred că sunt pe un deal, dar vreau să ajung pe munte. Eurovisionul este o treaptă majoră, este muntele pe care vreau să urc.

Îmi doresc să apar la mai multe evenimente publice şi private, în emisiuni TV şi la radio, dar pentru asta am nevoie de un mentor, de un sprijin financiar şi moral. Le mulţumesc mult celor care m-au ajutat până acum”, a mai spus atunci Narcis.

Dacă nu se deschide videoclipul, apasă aici

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply