15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Cât de frumos cântă Andreea Marin la pian! Știați că are acest talent? VIDEO

0 Comments

Andreea Marin ascunde multe talente, iar unul dintre ele este cântatul la pian. Puțini știu că fosta prezentatoare a Surprizelor, ambasador UNICEF este pasionată de muzică. Cântă la pian cu grație, cu o dăruire specifică profesioniștilor, deși ea s-a remarcat dintotdeauna cu emisiunile pe care le-a prezentat la postul public de televiziune.

Andreea Marin are o viață plină de surprize

„Sunt un om organizat, da, dar a spune că am un plan de business al vieţii mele, este prea mult. Îmi place şi spontaneitatea, a jucat de altfel un rol important în viaţa mea care probabil ar fi avut o altă turnură dacă aş fi fost, aşa cum spui tu, un om aşa de calculat. Poate mai bună, poate mai rea, cine ştie?

Sunt şi plusuri, sunt şi minusuri când nu eşti un om calculat până la sânge şi când laşi şi un pic de romantism să-ţi croiască destinul, când laşi hazardul să intre în viaţa ta.

Mie îmi place treaba asta. Sunt şi experienţe pe care trebuie să le trăim fiindcă avem de învăţat din ele.

Şi mi le-am trăit şi eu pe ale mele, aşa cum face fiecare cu ale lui şi mă înscriu în linia femeilor care trec prin tot felul de experienţe, unele mai bune, altele mai puţin plăcute din care am avut de învăţat”, a mărturisit recent într-un interviu pentru life.ro.

„Să ştii că sunt o femeie puternică şi spun asta pentru că în ziua de astăzi femeile acceptă compromisuri de neacceptat uneori.

Dar eu nu sunt dispusă să fac asta. Sunt dispusă să trăiesc frumos şi demn atât cât se poate, dacă nu se poate pentru toată viaţa. Sunt dispusă să dăruiesc enorm şi până la capăt, din punctul meu de vedere.

Dar capătul e acolo unde nu mai simt reciprocitatea. Şi dacă văd că lucrurile sunt aşa, mi se pare firesc ca fiecare să-şi vadă de drumul său alături, poate, de o altă persoană care să îi ofere ceea ce-şi doreşte”, a mai spus vedeta.

Iată și clipul în care cântă la pian:

Dacă nu se deschide videoclipul, apasă aici

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Rețetă de omletă de la celebrul bucătar MasterChef, Gordon Ramsay

Mărturisirile emoționante ale Prințului Harry despre dispariția mamei sale, Lady Diana, la 21 de ani de la accidentul fatal

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply