15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Acesta este amestecul folosit de medicii chinezi pentru a nu se îmbolnăvi

0 Comments

Medicina naturistă chinezească este plină de taine, iar pe unele dintre ele le descoperim treptat. Unul dintre amestecurile care asigură un sistem imunitar mai puternic în fața bacteriilor și a infecțiilor de tot tipul este folosit de sute de ani în China rurală.

Amestecul este făcut din sfeclă roșie, morcovi și suc de mere proaspete. Amestecă zeama de la sfecla roșie (sau trece printr-un blender aproximativ 200 de grame de sflecă roșie pentru a face din ea o pastă) cu 100 de grame de piure de morcovi și 100 mililitri suc natural de mere.

Se iau două-trei guri dimineața, pe stomacul gol, înainte de micul dejun. Amestecul are mai multe beneficii. În primul rând este hrănitor datorită fibrelor pe care le conțin morcovii, merele și vitaminelor din sfeclă.

Fibrele din mere și din sfecla roșie au un rol important în prevenirea ulcerului, dar și în reducerea riscului apariției constipației.

Acest amestec special ajută la păstrarea sănătății tuturor organelor și protejează în special rinichii și ficatul.

Ajută la scăderea colesterolului rău din sânge și apără organismul de afecțiunile cardiovasculare.

De asemenea, morcovii conțin antioxidanți care previn îmbătrânirea celulară și ajută la vedere.

Trebuie spus și că sfecla roșie are în compoziție betaină, o substanță antiinflamatoare și antioxidantă care ajută la detoxifierea ficatului.

Pectinele din sucul de mere ajută la eliminarea tuturor toxinelor din intestine, deci este indicat să consumi mai des mere.

CITEȘTE ȘI: Rețetă clătite. Cele mai bune clătite, după cea mai simplă rețetă. Plus un secret

Semnele de pe limbă că ai probleme cu… FICATUL

Important! Nu pune zahăr în acest amestec și nu îl dilua cu apă pentru că își va pierde efectul. Acesta trebuie consumat ca atare.

Dacă ești alergic la unul dintre ingrediente, nu îți recomandăm să consumi acest amestec.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply