15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

VIDEO: Prima doamnă a României s-a întors de azi la catedră. Ce ținută a purtat doamna dirigintă în prima zi a noului an școlar

0 Comments

Carmen Iohannis a atras toate privirile la Sibiu, acolo unde astăzi s-a întors la catedră și unde va prelua o nouă generație de elevi.

Profesoara de engleză preia de azi clasa a IX-a de la Liceul „Gheorghe Lazăr” din municipiul Sibiu și este extrem de încântată, de parcă ar fi prima ei zi de școală. Ținuta pe care a purtat-o la festivitatea de deschidere a noului an școlar a atras toate privirile.

„Păşim plini de optimism şi sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspiraţiile noastre vor fi şi mai înalte şi sper ca în acest an să le atingem, în cea mai mare măsură.

E o zi foarte bucuroasă, pentru că mă întâlnesc cu foştii elevi, mă aşteaptă aicea, şi preiau o clasă de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper să îi conduc până când se poate spre sfârşitul acestui liceu.

Vă doresc tuturor să aveţi bucuria zilei de astăzi în suflete şi pe parcursul anului care urmează”, a declarat Carmen Iohannis la serbarea de deschidere a noului an şcolar, conform OK Magazine.

Dacă nu se deschide videoclipul, apasă aici

Sursa foto și video: Tribuna Sibiu

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply