15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Ești născută înainte de 1980? Această știre îți va plăcea

0 Comments

O veste suprinzătoare și extrem de plăcută vine din partea oamenilor de știință pentru persoanele născute după anul 1978.

Munca în exces, extrem de periculoasă pentru sănătate

Conform unui nou studiu, cei care au deja 40 de ani ar trebui să muncească doar… 3 zile pe săptămână. Cum s-a ajuns la această concluzie? Iată toată povestea!

A avea 40 de ani înseamnă a trece deja prin schimbări fizice, metabolice și emoționale puternice, în special dacă ești femeie.

Pielea începe să fie brăzdată de vârstă, iar liniile de expresie, acele riduri care nu pot fi evitate decât cu ajutorul esteticianului, își fac apariția. Despre schimbărle emoționale nu mai vorbim, mai ales în rândul femeilor care intră la menopauză.

Aceste lucruri au fost luate în calcul de cercetătorii de la Institutul Economiei Aplicate din Melbourne, Australia. Oamenii de știință au ajuns la concluzia că persoanele care au peste 40 de ani ar trebui să muncească doar trei zile pe săptămână, nu mai mult de 25 de ore, notează site-ul salud180.com.

CITESTE SI: Acesta este amestecul folosit de medicii chinezi pentru a nu se îmbolnăvi

Atacul de cord poate avea simptomele unei simple răceli. Când îți dai seama că ai probleme cu inima și nu ești doar răcit

Studiul a fost condus de academicianul Colin McKenzie care susține că „excesul orelor de muncă cauzează anxietate și stres fizic și mental, iar asta dăunează creierului în momentul procesării informațiilor”.

Studiul a demonstrat că persoanele care au zilele ocupate cu ore suplimentare la muncă au un risc ridicat de deficiență cognitivă, stresul provocând o serie de tulburări psiho-emoționale și chiar afecțiuni ale creierului și inimii.

De acord cu cercetarea cercetătorilor australieni sunt cei din America, de la Universitatea din Boston mai exact. Aceștia au demonstrat că munca în exces afectează sănătatea mintală.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply