15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Prima imagine cu fetița Cameliei Potec

0 Comments

Camelia Potec a devenit anul acesta mamă pentru întâia oară. Gimnasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar vestea a dat-o buna ei prietenă, Roxana Ciuhulescu, o altă mămică împlinită din showbiz-ul românesc.

Camelia Potec, în vârstă de 36 de ani, a decis să le facă fanilor cunoștință cu fetița sa și a publicat prima imagine cu micuța pe conturile de socializare. Aceasta va fi botezată cu numele Caelia Ioana: „Astăzi am împlinit o săptămână și am decis împreună să vă salutăm.

Chiar dacă am avut o săptămână mai grea de acomodare, acum suntem bine și ne pregătim să plecăm spre casă. Abia așteptăm să ne cunoaștem toți membrii familiei, nașii, prietenii și să creștem ca să facem mișcare” – a scris Camelia Potec pe pagina sa.

„Bucurie mare astăzi! S-a născut o viitoare campioană, o fetită frumoasă ca mama ei care a primit nota 10 la naștere. ☺️ De astăzi, prietena mea @cameliapotec a intrat în rândul mămicilor. Te îmbrățișez dragă Camelia și îi urez pruncuței viață lungă și frumoasă alături de părinții ei! ☺️🤱🏼❤️🙏🏼 P.S. Poate ne încuscrim 😁😁😁”, a scris Roxana Ciuhulescu, pe Instagram.

Fosta sportivă a dezvăluit faptul că a avut parte de o sarcină dificilă. Camelia, care a devenit campioană olimpică la înot la Olimpiada de la Atena, s-a confrunta cu probleme în prima parte a sarcinii și a fost pe punctul de a pierde copilul.

„Da, în primele șase luni nu s-a prea văzut, dar acum burtica creşte pe zi ce tre­ce. Am luat 12 kilograme, nu-mi mai vine nicio haină, nici măcar rochiţele pe care mi le-am luat acum o lună.

Dar important este ca fetiţa să fie bine. La ecografie, ca gramaj pentru săp­tămânile pe care le are, e foarte bine, dar fiind foarte lungă e cam slăbuţă. Am văzut-o cum se mişcă… Am stat o oră şi am tot privit-o!

Eu, care sunt carnivoră, timp de şase luni n-am mâncat carne. De vreo două săp­tămâni încoace, am început să beau câte un cappuccino, ca să-mi mai crească tensiunea, iar carnea am reintrodus-o treptat. Am o sarcină mai dificilă.

Încă din primele trei luni, când aveam şanse 50% să pierd sarcina, mi s-a spus: fără sport, fără oboseală, cât mai multă relaxare, cât mai mult la pat, fără să mă agit fizic, fără schimbări de stare.

Asta am şi făcut, am fost în concediu. Iar în momentul în care am depăşit perioada de pericol, am început să merg foarte mult pe jos. Altceva nu am făcut, pentru că n-am vrut să risc. Din punct de vedere psihic, e destul de greu pentru mine, ca sportiv, mai ales că acum e vară şi toată lumea merge la piscină, înoată. Acum nu pot decât să stau pe spate, în plută.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply