15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Cum arată camera Irinucăi, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu. Mica vedetă online le-a arătat tot fanilor – VIDEO

0 Comments

Irina Columbeanu, fiica mai celebrilor Monica Gabor și Irinel Columbeanu (dar a căror faimă pare că fata să o întreacă repede și sigur) are un vlog pe Youtube unde postează tot felul de momente specifice copilăriei ei, dar și imagini interesante cu activitățile de zi cu zi.

Într-una dintre postări, Irinuca ne-a arătat cum arată noua ei cameră, iar videoclipul a strâns peste 220,000 de vizualizări.

Fata Monicăi Gabor este un copil ca oricare altul, destul de inventiv, un copil care a reușit să facă bani frumoși din vlogging la vârsta la care mulți preferă să se joace. Ea a făcut din joaca ei o afecere de mică, iar pentru asta o admiră mulți internauți.

În videoclipul de mai jos vei putea vedea cum arată camera uneia dintre cele mai cunoscute fete de celebrități din România. Ce nu lipsește din locul în care Irina se inspiră pentru vlogurile sale sunt jucăriile, chiar dacă fata e pasionată de tehnologia modernă.

Pe patul ei putem vedea mai mulți ursuleți de pluș, iar în sertare și pe noptieră fata ține toate ustensilele de care are nevoie pentru a face mici opere de artă.

Dacă nu poți vedea videoclipul, apasă aici

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Are sau nu are talent? Fiica Monicăi Gabor, Irinuca, surprinde Internetul reinterpretând musicall-uri populare

A văzut că iubita lui a prins buchetul la nuntă. Ce a făcut în secunda următoare i-a făcut pe toți să râdă cu lacrimi

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply