15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

În fiecare zi, acest bărbat stătea ore întregi în fața dormitorului soției sale. De ce face acest lucru, adevărul dureros din spatele imaginii

0 Comments

Mai multe fotografii în care un bărbat petrece ore în șir în fața unei uși au emoționat milioane de oameni. Iar când vei afla de ce a ales acesta să stea astfel, vei rămâne fără cuvinte.

Atunci când preotul rostește la ceremonie cuvintele „la bine și la greu, în sănătate și în boală”, puțini, poate, se gândesc cu adevărat la aceste cuvinte.

Mackenna Newman, o adolescentă în vârstă de numai 17 ani, a dezvăluit ce se întâmplă în casa ei. Tânăra din Statele Unite ale Americii a trecut prin momente dureroase alături de familia sa. În fiecare zi, tatăl său petrecea câte 10 ore pe zi lângă ușa de la dormitorul matrimonial.

Mulți s-ar putea întreba de ce făcea acest lucru ciudat. Ei bine, soția acestuia, pe nume Marci, fusese diagnosticată cu cancer de tiroidă. Pentru că urma un tratament cu radiații, medicii au sfătuit-o să stea departe de ceilalți membri ai familiei, pentru a nu-i afecta și pe aceștia radiațiile.

Însă Jon Newman, soțul acesteia, a ales să facă un gest emoționant. Acesta nu își putea imagina să nu îi fie alături lui Marci, așa că a decis să își instaleze un mic birou în fața ușii, pentru ca aceasta să îl știe permanent alături de ea în acele momente cumplite.

Chiar dacă s-ar fi putut îmbolnăvi de radiații, Jon a ales ca zi de zi, timp de câteva luni să stea pe un scaun lângă ușă, chiar și zece ore pe zi. Cu doar un scaun și un termos lângă el, zilele au trecut cu greu, însă gândul că femeia trecea prin dureri greu de închipuit i-a dat putere.

Chiar și când medicii i-au spus că nu mai este nimic de făcut pentru ca Marci să își revină, Jon a continuat să o sprijine astfel, iar fiica lor a fost cea care imortalizat zi de zi acest devotament ieșit din comun.


„Tata și-a stabilit biroul la ușa ei, ca să-i țină companie și eu plâng”, a scris adolescenta pe Twitter, în dreptul imaginii care a devenit virală.

Iar Marci a confirmat cât de devotat îi este soțul său.

„Jon merge în fiecare zi la programarea la doctor, la fiecare test de sânge, la fiecare operație sau radiație. După cum vedeți, dacă nu poate fi lângă mine, stă pe cât de aproape reușește”, a dezvăluit soția bolnavă.

Din fericire, tratamentul cu radiații a dat roade, iar Marci s-a însănătoșit.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply