15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Uraganul cu nume de femeie care amenință America. Ce se întâmplă în aceste momente – VIDEO

0 Comments

Unul din cele mai periculoase fenomene meteorologice amenință în aceste momente coasta de Est a Statelor Unite ale Americii.

Este vorba despre uraganul Florence, cel despre care apar aproape minut de minute informații noi și zonele în care furtuna extremă sosește.

Uraganul Florence a fost denumit de către presă și de către specialiștii în meteorologie drept ”furtuna perfectă” din cauza vitezei cu care acesta se deplasează.

Uraganul va ajunge în zona statului Carolina de Nord mâine seară, iar rafalele, spun meteorologii, sunt deja înregistrate pe hărți cu 220 de kilometri la oră.

Pe lângă Carolina de Nord, alte două state și capitala federală au decretat stare de urgență. Un milion și jumătate de oameni au primit deja ordinul de evacuare.

“Furtuna aceasta e un “monstru”. E un uragan periculos, ameninţător şi istoric.”

“Uraganul Florence e cea mai puternică furtună care loveşte Carolina de Nord şi de Sud în ultimele decenii.”

Henry McMaster, guvernatorul statului Carolina de Sud: “Patru din principalele autostrăzi din stat vor prelua traficul care vine dinspre coasta de est şi îi vor duce pe oameni cât mai departe de ţărm.”

Roy Cooper, guvernatorul statului Carolina de Nord: “Rafelele de vânt devastatoare şi ploile torenţiale vor afecta întreg statul. În unele locuri, nivelul ploilor se va măsura în metri, nu în centimetri.

Donald Trump: “Siguranţa cetăţenilor americani e prioritatea mea absolută. Suntem mai pregătiţi decât niciodată.”

Dacă nu se vede videoclipul, apasă aici

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply