15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Femeia de 53 de ani a urcat pe scenă și lumea a început să râdă. Când a început să cânte, lumea a amuțit

0 Comments

Atunci când această femeie a urcat pe scenă, lumea a râs. Nimeni nu credea în talentul său și mulți au crezut că va fi doar un moment în care îi va amuza pe spectatori. Nimic mai greșit! Femeia din filmulețul de mai jos a demonstrat că talentul nu ține cont de vârstă și că aparențele pot înșela amarnic.

Femeia din Țara Galilor locuiește la fermă și, până la vârsta de 53 de ani, puțini oameni au știut ce secret ascunde aceasta.

Aceasta locuiește alături de soțul său într-o fermă din Oxfordshire și a povestit în cadrul unui cunoscut concurs de talente că în fiecare zi au grijă de pui, de rațe, de cai, dar și de cei doi păuni ai familiei, Chas și Dave.

Înainte de audiţia pentru concursul X-Factor UK ediţia 2018, ea a recunoscut că este o mare fană de-a lui Robbie Wiliams, care de altfel este și unul dintre membrii juriului. Jaqueline Faye și-ar dori ca artistul să fie un membru al familiei sale, pe care l-ar prețui foarte mult.

„Nu este doar un interpret, este o icoană. E omul pe care l-aş dori în familia mea.”

După această dezvăluire, aceasta a început să cânte piesa „You’re Our World” și a reușit să îi lase pe membrii juriului, dar și pe cei din public fără cuvinte. Cu o lejeritate ieșită din comun, vocea femeii a sunat foarte bine și toți au înțeles în cor că aparențele înșală. Însuși Simon Cowell a rămas fără grai.

Ceea ce puțini oameni știu este că Jacqueline a cântat la nivel internaţional şi în Marea Britanie ca solistă la bordul navei „The London Showboat” timp de 14 ani, așa că alegerea piesei a venit de la sine.

Iată cât de bine sună vocea lui Jacqueline, dar și ce reacție a avut toată lumea atunci când a început să cânte:

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply