15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Care este cea mai inteligentă zodie. Indiciu: E născută în a doua jumătate a anului

0 Comments

Bănuiești cumva care ar putea fi cea mai inteligentă zodie? Îți dăm un prim indiciu încă din titlu: Este născută în a doua jumătate a anului!

Trebuie spus despre acest nativ că poate părea intangibil, dar pe măsură ce îl cunoști descoperi că este un om cu suflet mare.

Întrucât a fost destul de dezamăgit de anumiți oameni în viață, acest semn zodiacal va fi mai reticent cu oamenii care se apropie de el, chiar dacă au cele mai bune intenții.

Are o personalitate puternică, un simț al umorului ceva mai negru și o prezență care nu lasă pe nimeni indiferent. Este vorba despre nativul care poate face cele mai multe cuceriri pe metru pătrat în timp record.

Aerul său misterios și duritatea pe care o afișează, ideea că este imposibil de ajuns la el izvorăsc din acea inteligență pe care numai un om care dorește să se autoconserve, să se protejeze, să nu își irosească emoțiile pentru oricine o poate face.

În caz că nu ți-ai dat seama, acest nativ este Capricornul. Are o dibăcie de invidiat și folosește cuvinte puține și bune.

Capricornul – descriere generală:

DRAGOSTE SI CASATORIE

Capricornul este genul de persoana care isi stapaneste foarte bine sentimentele, din teama de a nu fi ranit. Atunci cand se implica o face cu toata fiinta si iubeste neconditionat. Din pacate pentru el, dezamagirile in plan sentimental se tin lant. Exista mari sanse sa aiba parte de un mariaj rational care implica respect si preietenie poate mai mult decat iubire.

SANATATE

Naticul din Capricon are o rezistenta fizica greu de imaginat. Atunci cand il doare ceva sau sufera nu va spune pana in momentul in care durerea devine insuportabila. Este predispus la afectiuni ale sistemului osos si cel nervos central.

APTITUDINI SI CARIERA

Este un semn ambitios, in ascensiunea sa nu va lasa sa ii stea nimic in cale. Poate sa lupte pana in momentul in care pica din picioare. Este un bun strateg si tactician, i se potrivesc meseriile de inginer, arhitesct, economist, jurist.

FEMEIA CAPRICORN

Este rafinata, stilata si subtila. Nu le permite usor barbatilor sa ii intre pe sub piele. Din pacate pentru ea, atunci cand cineva are acces la sufletul ei, persoana in cauza poate sa faca ce vrea si de cele mai multe ori se lasa cu rani adanci.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply