15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Zeci de mii de oameni vor să bea dintr-un lichid care a fost găsit într-un sarcofag! Ce este acea băutură, de fapt

0 Comments

Atunci când a fost găsit un sarcofag uriaș în Egipt, oamenii au venit cu o dorință ciudată. În interiorul sarcofagului, a fost găsit și un lichid roșu, iar mii de oameni își doresc din tot sufletul să îl guste.

Până în prezent, aproximativ 26.000 de omameni au cerut Ministerului Antichităților din Egipt să fie lăsați să guste dintr-o băutură pe care ei o consideră energizantă, dar și că ar avea proprietăți magice. Recipientul care conținea licoarea era ascuns într-un sarcofag negru uriaș.

În luna iulie, sarcofagul a fost descoperit în Egipt, acolo unde, de-a lungul timpului au fost descoperit o mulțime de astfel de locuri de veci. Însă, spre deosebire de celelalte sarcofage găsite, experții cred că acesta a fost construit în întregime din granit negru.

Obiectul antic este cel mai mare pe care arheologii l-au descoperit până acum în orașul Alexandria, din Egipt. După ce au ignorat legenda conform căreia dacă acel sarcofag va fi deschis va veni sfârșitul lumii, arheologii au fost extrem de surprinși să găsească trei schelete în interior. Acestea se aflau într-un lichid de culoare roșie.

O femeie din Marea Britanie, pe nume Innes McKendrick, a oferit explicatia.

„Să bem lichidul rosu din acest sarcofag negru blestemat sub formă de energizant carbogazos ca să putem să-i însușim puterile și să pierim și în cele din urmă”, a dezvăluit femeia curioasă să încerce acel lichid.

Autoritatile din Egipt cred, încă că acea băutură energizantă carbogazoasă găsită în sarcofag nu ar fi altceva decât apa menajeră.

Imediat, această descoperire a atras atenția iubitorilor de antichități din întreaga lume. Sarcofagul măsoară trei metri lungime și datează de pe vremea dinastiei Ptolemeica, situată în intervalul istoric 305 – 30 î.Hr., având un metru și jumătate în lățime și doi metri în înălțime.

Atunci când a fost găsit, sarcofagul era acoperit cu un strat gros de ciment, iar acest lucru sugera că obiectul nu a fost niciodată deschis de curioși. Nu se știe momentan ale cui sunt corpurile descoperite, însă arheologii fac tot posibilul să afle cine sunt cele trei persoane care au primit onoarea de a sta în acel sarcofag unic.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply