15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

A urcat pe scenă și a strălucit. Când juriul a întrebat-o unde lucrează, toată lumea a amuțit! Și bărbații se tem de acest loc…

0 Comments

Atunci când a urcat pe scena concursului „X Factor”, Sam Bailey nu știa că viața sa se va schimba pentru totdeauna. Femeia din Marea Britanie și-a încercat norocul în muzică, după ce ani întregi a lucrat într-un loc de temut.

Avea 36 de ani atunci când a decis să participe la celebrul concurs care pune accent atât pe voce, cât și pe prezența scenică.

Juriul a rămas de-a dreptul impresionat de vocea femeii, dar și mai mirat de locul unde aceasta muncește. La cei 36 de ani, Sam a fost calificată de jurați ca „strălucitoare” și nici nu este de mirare.

Sam Bailey este gardian la o închisoare din Leicestershir și a uimit juriul cu interpretarea piesei No More Tears (Enough is Enough). Anterior, ea a lucrat pe vase de croazieră şi cânta ocazional la festivaluri.

După ce a trecut de toți concurenții din concurs, Sam a reușit să câștige concursul și chiar să lanseze și un album. Cea mai cunoscută piesă a sa este „With you”.

De la momentul său din audiții până în finală, concurenta a cântat piese de la Beyonce, Whitney Houston, Celine Dion, Emeli Sande și Lady Gaga, iar in 2014 a deschis concertele pe care Beyonce le-a susținut în UK.

Sam Bailey a făcut parte din echipa lui Sharon Osbourne, ce s-a ocupat de concurenții cu vârsta de peste 25 de ani. Din a treia gală live, Sam a rămas singură în echipă, celelalte două participante fiind eliminate. Britanica este, de altfel, și prima concurentă din grupul „+25”, din istoria concursului britanic, care reușește să ajungă în finală. Din acest motiv, milioane de persoane din întreaga lume au așteptat cu sufletul la gură să afle deznodământul concursului care a făcut în ultimii ani mai mulți concurenți celebri.

În finală, Sam a făcut un duet cu Nicole Scherzinger pe piesa „And I Am Telling You I’m Not Going” de pe coloana sonora a musical-ului Dreamgirls, iar primul său single, „Skyscraper, un cover după Demi Lovato, a fost lansat pe iTunes imediat după încheierea finalei.

Iată prima reprezentație a lui Sam, pe scena X Factor UK.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply