15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

O fată oarbă care nu cunoaște limba engleză cântă piesa lui Whitney Houston, „I will always love you”. Vocea sa este dumnezeiască

0 Comments

O tânără oarbă a reușit să cucerească milioane de oameni datorită talentului său incredibil.

Dacă ar fi să dea un sfat prețios, cei mai mulți dintre artiști i-ar sfătui pe ceilalți să nu cânte piesa „I Will Always Love You” a artistei Whitney Houston. Este una dintre cele mai grele piese din lume, iar regretata artistă care a lansat această melodie în 1992 a cucerit toată planeta cu vocea sa inconfundabilă.

Pentru cei care nu au studii în domeniu și nici o voce foarte puternică, această piesă este imposibil de cântat. Însă nu și pentru Elsie, o tânără din Filipine. Aceasta este oarbă și, de când se știe, este o fană de-a lui Whitney Houston.

Într-un filmuleț care a apărut pe internet, tânăra este surprinsă în timp ce cânta celebra piesă a lui Whitney Houston, într-un mod care i-ar putea face și pe cei mai cunoscuți artiști din lume să fie geloși.

Citește și: Un străin vizita zilnic locul în care era înmormântat un soldat. Într-o zi, au adevărul despre el și au rămas fără cuvinte, cine era omul misterios

Și pentru că nu știe limba engleză, aceasta a învățat cuvintele. Elsie cântă fără efort această piesă grea, iar lumea a rămas fără cuvinte atunci când a auzit-o. Mulți i-au aplaudat eforturile de a se ridica la nivelul artistei legendare.

Chiar dacă este oarbă, Elsie continuă să ducă o viață care o împlinește. Cea mai mare pasiune a sa este cântatul, așa că stă zilnic și ascultă melodii foarte cunoscute, apoi le repetă până când învață să pronunțe perfect cuvintele în limba engleză. Astfel a ajuns să învețe mai multe cântece, iar eforturile sale cu siguranță că va avea o carieră de succes, deoarece merită din plin acest lucru.

Așa a ajuns să cânte și piesa din filmul „The Bodyguard”. Să sperăm că vocea sa frumoasă va ajunge cunoscută în întrega lume și că cineva o va ajuta să își ducă pasiunea pentru muzică la un alt nivel. Iată cum cântă Elsie:

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply