15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Gastroenterolog japonez: „Nu mai înghițiți tone de pastile. Pentru o sănătate de fier, aveți nevoie de cu totul altceva”…

0 Comments

Dr. Hiromi Shinya este recunoscut ca fiind un pionier în crearea de tehnici moderne de colonoscopie. Este un chirurg japonez cu peste 40 de ani de experiență medicală în gastroenterologie. Acesta a vorbit despre starea de sănătate a multor oameni.

„Am examinat stomacul si intestinele a mai mult de 300.000 de persoane si am concluzionat ca sanatatea noastra depinde intr-o mare masura de obiceiurile noastre alimentare. Si, din experimentele mele, as vrea sa va invat despre obiceiurile alimentare sanatoase, care sa va ajute sa va bucurati de viata voastra!

Este recunoscut pe scara larga in profesia medicala faptul ca un colon sanatos si curat este unul din cele mai importante elemente ale unei stari bune de sanatate si ca cele mai multe afectiuni si boli sunt cauzate de un colon acid si murdar. Apa este esentiala pentru sanatate. Daca bei apa `buna`, in special una care contine mult calciu si magneziu, corpul tau se va mentine la un nivel optim alcalin al pH-ului.” Dr. Hiromi Shinya.

În prezent, acesta este profesor clinic de chirurgie la Colegiul de Medicină Albert Einstein și sef de unitate la secția Endoscopie a Spitalului Beth Israel din New York, dar si membru al Spitalului Maeda și al Clinicii de Gastrointestinale Hanzomon din Japonia.

„Nu mai înghițiți tone de pastile. Pentru o sănătate de fier, aveți nevoie de cu totul altceva”..

Medicul recomandă apa alcalină, care are un pH 8-9 și consideră că astfel oamenii pot fi sănătoși mai mult timp, deoarece se vor hidrata bine, corpul se va putea detofifia mai ușor și bolile gastroenterologice vor sta departe.

Iată de ce trebuie să bei apă alcalină, numită de medicul Shinya apă kangen:

Are putere de reducere, capabila sa elimine radicalii liberi prin intermediul antioxidantilor.
Apa este lipsita de substante nocive pentru organismul uman.

Are micro-structura unei grupari moleculare, ceea ce o face mult mai hidratanta.
Are un echilibru de minerale, calciu, magneziu, potasiu si sodiu.
Alcalinitatea apei ajuta la mentinerea pH-ului din organism la nivelul optim.

Cate pahare de Apa Kangen recomanda sa bem?

6-10 pahare de apa pe zi
1-3 pahare de apa cand ne trezim, pe stomacul gol
2-3 pahare de apa cu 60 de minute inainte de masa.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply