15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Un străin vizita zilnic locul în care era înmormântat un soldat. Într-o zi, au adevărul despre el și au rămas fără cuvinte, cine era omul misterios

0 Comments

Fără să vrem, toate lucrurile ajung la final. Așa se întâmplă și în cazul poveștilor de dragoste. Atunci când și-a pierdut soția după 65 de de ani de mariaj, Jake Reissig a fost devastat. Femeia pe care a iubit-o atât de mult a plecat dintre noi, însă amintirea sa a rămas în sufletul și mintea bărbatului chiar și după acest moment dureros.

Bărbatul văduv a ajuns cunoscut în întreaga lume datorită poveștii sale emoționante. La 86 de ani, Jake continuă să meargă în fiecare dimineață la biserică, apoi se întâlnește cu unul dintre cei 9 copii pentru a bea cafeaua împreună. După cafea, Jake se întoarce acasă, culege câțiva trandafiri din grădină, apoi se duce la cimitir, unde se odihnește soția sa, Liz. După ce îi lasă trandafirii, bărbatul obișnuiește să ude apa din jurul pietrei sub care Liz se ohihnește.

În vara anului 2015, însă, Texas s-a confruntat cu o secetă severă, iar Jale a observat că locul unde se află Liz începe să se usuce, așa cum se întâmpla, de altfel, în tot cimitirul.

A continuat să ude iarba, pentru a o readuce la viață. Într-o zi, a observat că o femeie se afla în genunchi și plângea lângă un mormânt din apropiere. Curând a aflat că femeia era sora unui soldat care a căzut la datorie și a decis în ziua aceea că trebuie să facă ceva pentru acest erou care a plecat dintre noi în 2010, la vârsta de numai 36 de ani.

Joseph Anthony Villasenor era plâns extrem de des de către sora lui, iar Jake a fost foarte impresionat de această poveste. Așa că, în fiecare zi, acesta a început să ude nu numai zona în care era înmormântată soția sa, dar și locul în care se odihnea pentru totdeauna soldatul erou.

Atunci când părinții tânărului au ajuns la cimitir, au observat că iarba din jurul mormântului este verde și totul este îngrijit și au fost foarte surprinși de acest lucru. Au crezut că este un adevărat miracol.
Într-o zi, l-au zărit pe îngerul lor păzitor, bătrânelul văduv care se ocupa cu mare drag de acest loc și au fost extrem de impresionați de acest gest.

„A fost incredibil să știm că un străin își ia din timpul său pentru a avea grijă de fiul nostru pe care nici nu l-a cunoscut”, au dezvăluit emoționați părinții.

Iar Jake continuă să facă și astăzi acest gest atât de frumos pentru un străin.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply