15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Faceți cunoștință cu cea mai atrăgătoare bunică! Nimeni nu își dă seama de vârsta ei. Câți ani are, de fapt

0 Comments

La vârsta la care multe femei aleg să aibă grijă de familie și unele dintre ele devin bunici, o femeie reușește să facă senzație datorită corpului său atrăgător. Nimeni nu își poate da seama câți ani are, de fapt, iar adevărul despre ea îi surprinde pe toți.

Gina Stewart se poate bucura de un trup fără cusur și, deși este bunică, nimeni nu și-ar putea da seama de acest lucru. Femeia are 47 de ani și anul acesta a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a concurat pentru titlul de Miss Maxim Australia.

Gina nu se teme deloc de camerele de filmat și nu este pudică deloc în a-și expune formele de invidiat și nu degeaba a primit și titlul de „cea mai atrăgătoare bunică din lume”.

Și pe pagina sa de socializare, Gina Stewart este o prezență extrem de activă, iar cei care o urmăresc au permanent parte de susprize de proporții din partea bunicuței.

Dacă se poate bucura de un trup de invidiat, în trecut lucrurile nu stăteau la fel. După ce a devenit mamă, a decis să apeleze la o intervenție de augumentare a bustului, iar acum este mai încrezătoare ca niciodată în formele sale.

De altfel, tot ea a câștigat și celebrul concurs, reușind să le întreacă pe toate colegele sale mult mai tinere.

„Singura intervenţie chirurgicală la care am apelat acum 10 ani a fost un implant de silicon. În rest, merg la sală şi mănânc dulciuri care nu conţin zahăr. Nu fumez, nu beau şi am grijă să fiu o mamă bună”, a declarat australianca pentru Daily Mail.

Gina a concurat atunci cot la cot cu fotomodele de 18 ani şi a reuşit să se impună. Povestea ei a depăşit graniţele Australiei, Gina fiind curtată în prezent de reviste precum Playboy Argentina sau Vogue, SUA.

„Cred că toată lumea este frumoasă şi frumuseţea vine din interior. Nu încerc să complexez pe nimeni, ci doar să îmi trăiesc visul. Cred că cea mai mare realizare a mea sunt cei patru copii şi mă mândresc peste tot cu nepoţica mea de 10 luni pe care mi-a dăruit-o fiul cel mare”, a mai spus femeia desemnată Miss.

Femeia este mamă a patru copii și are și nepoți și se mândrește ori de câte ori are ocazia cu acest lucru. Mulți dintre cei care o văd o compară cu celebra Pamela Anderson, fosta actriță din Baywatch. Ambele au părul blond, sunt apropiate ca vârstă și iubesc să fie în centrul atenției permanent.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply