15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

El este Milly, cel mai clonat cățel din lume! Are 49 de copii identice, iar motivul este cu totul uimitor. Ce vor de la el oamenii de știință

0 Comments

Faceți cunoștință cu Milly. La prima vedere, dacă nu sunteți foarte atenți, ați putea să îl omiteți. Însă, atunci când începe să latre sau să se joace, acest cățeluș cucerește pe toată lumea. Iar povestea lui este una care va rămâne în istorie.

Micuțul cățeluș este cel mai clonat cățel din lume. Până acum, acesta are 49 de copii identice, iar oamenii de știință nu se opresc aici.

Pierderea unui animal de companie poate fi de-a dreptul traumatizantă pentru mulți stăpâni, iar unii dintre ei sunt dispuși să ofere mulți bani pentru a reuși clonarea animalului. Însă, în cazul lui Milly, povestea este una cu atât mai specială, cu cât oamenii de știință pot descoperi datorită lui un lucru uimitor.

Oamenii de știință au reușit până acum să creeze în laborator alți câini ideintici, care au la bază genele patrupedului de mici dimensiuni.

În vârstă de șase ani, Milly a reușit să surprindă pe toată lumea încă din primele luni de viață. Cercetătorii vor să înțeleagă ce se întâmplă în structura lui genetică de are o statură atât de mică.

Deși este din rasa Chihuahua, Milly este mult mai mic decât alți căței din această rasă și a devenit imediat o mică vedetă. Simpaticul animăluț avea numai 28 de grame la naștere și nimeni nu i-a dat vreo șansă. Stăpâna lui l-a hrănit din două în două ore cu ajutorul unei pipete, iar acum a ajuns să aibă 10 centimetri în înălțime și cântărește doar o jumătate de kilogram.

Însă Milly a sfidat toate lucrurile care era împotriva sa. Curând, a intrat și în atenția oamenilor de știință și Seul, Coreea de Sud. El a devenit cel mai clonat câine din lume, fiind până acum clonat de 49 de ori.

Până să înceapă studiile, cercetătorii au vorbit cu stăpâna cățelului, care a fost de acord să vadă și alți cățeluși care seamnănă cu Milly. El este cel mai mic patruped din lume, iar acum cei 49 de cățeluși ca el vor face parte din studiul oamenilor de știință, pentru a fi descifrat codul genetic.

Iată cât de simpatic este micuțul Milly:

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply