15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Cum a slăbit Fuego 15 kilograme în timp record. Rețeta lui chiar e unică

0 Comments

Fuego are propria lui rețetă pentru a se menține în formă. Interpretul de muzică folclorică și de petrecere a dezvăluit cum a reușit să dea jos nu mai puțin de 15 kilograme într-un timp scurt.

„Nu ştiu cât se vede, dar am reuşit, într-o perioadă relativ scurtă, să pierd un număr mare de kilograme, vreo 15. Am încercat, fără un regim drastic, fără cure şi liste de alimente complicate, să-mi schimb stilul de viaţă.

Cred că aici e cheia şi de aici vine si voinţa în a rezista “tentaţiilor” ce apar pe parcurs. Eu sunt un gurmand, dar uite că în aproape două luni, fără să mă chinui, fără să sufăr, am găsit varianta ideală de a ajunge la greutatea dorită, trecând de la 110 la 95 de kilograme.

Pe scurt, nu mănânc carbohidraţi, pâine de nici un fel, fructe cu zaharuri, prăjeli şi, cel mai important, dulce. Nu am mai gustat nici o prăjitură, nimic, în toată această perioadă. Repet, eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar încerc, pe cât se poate, să menţin stilul acesta.

Încerc să fac şi un minimum de mişcare, să mănânc din trei în trei ore, să găsesc forţă pentru a renunţa la pofte şi să nu exagerez noaptea, pe drumurile mele, cu mese îmbelşugate. Merele îmi sunt aproape acum, afinele şi puţin pepene roşu.

În rest, credeţi-mă, mănânc de toate, în cantităţi normale. Nu sufăr, n-am restricţii, nu fac un efort măreţ”, a declarat Paul Surugiu-Fuego pentru Click!

„Am găsit în schimb acum voinţa necesară şi am văzut că se poate, asta pentru că mi-am dat seama că exagerasem la un moment dat, din cauza programului.

Mă simt mult mai bine acum, sunt mult mai tonic şi am mult mai multă energie. Îmi schimb şi garderoba mai nou, refac anumite costume, strâmtez altele, încerc să fac din mers aceste schimbări în bine pentru mine, revenind la formele de cândva.

CITEȘTE ȘI: A început să spună că îl aude pe Dumnezeu și nimeni nu a știut ce se întâmplă cu ea mulți ani. Cine îi vorbea, de fapt…

Veste extraordinară pentru toți copiii din România. Ce bani primesc de la stat. Ce trebuie să știe părinții

Spre exemplu, când am filmat pentru noua mea emisiune de la TVR 2, am purtat o haină de acum 7 ani, realizată de doamna Doina Levintza, care nu-mi venea şi pe care nu am mai purtat-o de atunci, din motive lesne de înţeles.

Mi-am dat seama acum că se poate orice, atât timp cât vrei şi cât poţi să vezi dincolo de pofte!”, susţine Fuego.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply