15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Mesajul îngerilor pentru zodia ta în săptămâna aceasta. Berbecii, Racii și Gemenii trebuie să fie atenți

0 Comments

Horoscop spiritual 17 – 23 septembrie 2018. Mesajele celeste pentru fiecare zodie vin săptămâna aceasta cu un soi de îngrijorare. Mulți nativi vor întâmpina dificultăți produse de propriile lor gânduri.

BERBEC. Trebuie să lași la o parte toate gândurile negative, toate perspectivele neproductive. Ai nevoie să te înconjori de oameni frumoși, afectuoși.

TAUR. Îți place să te dai dispărut, să surprinzi cu aparițiile tale, dar asta reiese din vanitate. Încearcă să nu te mai joci cu focul.

GEMENI. Trebuie să stabilești care sunt prioritățile tale în această perioadă, să te duci cu gândul acolo unde te poate face fericit cu adevărat.

RAC. Ai de-a face cu tot felul de remușcări pe care nu ai cum să ți le explici acum. Du-te până la capătul lumii dacă acolo simți că e fericirea ta.

LEU. Te afli sub protecție divină și realizezi cam tot ce îți propui. Este cazul să treci de toate fazele dificile, de toate nemulțumirile.

FECIOARĂ. Tu trebuie să te concentrezi mai mult pe ceea ce înseamnă schimbare pentru echilibrul tău interior.

BALANȚĂ. Cauți în locuri greșite și găsești adevăruri și motive de bucurie în momente cu totul neașteptate. Asta e lecția pe care o vei primi de la astre săptămâna asta.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care se îmbogățesc în 2019. Norocul le bate la ușă încă din prima zi

SCORPION. Bucuria de pe chipul tău, zâmbetul cald și entuziasmul nu pot fi șterse de nimeni. Păstrează-ți optimismul.

SĂGETĂTOR. Nu ai cum să împaci și capra și varza într-o situație în care trebuie să ieși din mulțime cu orice preț. Este nevoie să te poziționezi cât mai sincer cu putință.

CAPRICORN. Nimic nu se compară cu zilele în care ai lângă tine un confident cu care poți vorbi despre absolut orice. Nu îi abandona pe oamenii care întotdeauna vor fi de partea ta, cu un sfat bun.

VĂRSĂTOR. Barierele pe care ți le pui tu însuți sunt exact cele care te vor împiedica să fii fericit.

PEȘTI. Trebuie să ai speranță, să nu o pierzi, să o iei de la capăt iar și iar, să te bucuri de viață cu bune și cu rele.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply