15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Oamenii și-au făcut cruce când au văzut semnul divin de pe Cer! Ce crede lumea că este

0 Comments

Unele lucruri pur și simplu nu pot fi explicate, iar atunci când a apărut un lucru pe cer, oamenii au început să își facă o cruce. Și nu este de mirare, căci această apariție ar putea înspăimânta pe oricine.

Întâmplarea a avut loc într-un orășel din China și lumea s-a grăbit să filmeze momentul inedit. Momentul ciudat a fost filamt de către o femeie care a fost luată prin surprindere de această apariție. Atunci când a observat spectacolul care se derula în fața ochilor săi, nu a stat pe gânduri și a decis să imortalizeze momentul.

Pe înregistrare, martora poate fi auzită cum rostește cuvintele „Dumnezeu are ochi” și pare profund marcata de acele clipe unice.

Credincioșii cred că este vorba despre un semn al Apocalipsei, mai ales că din ce în ce mai des oamenii sunt martori la astfel de evenimente.

Citește și: El este Milly, cel mai clonat cățel din lume! Are 49 de copii identice, iar motivul este cu totul uimitor. Ce vor de la el oamenii de știință

Credincioșii au fost uimiți și speriați de acea apariție de pe cer, de ceea ce a fost numit „ochiul lui Dumnezeu”. Unii dintre ei au mers atât de departe încât au început să creadă că este un semn al Apocalipsei care se apropie.

Autoritățile nu au comentat până acum acea apariție din materialul video. Dar locuitorii orașului nu au fost surprinși de fenomenul bizar. Nu este primul de acel gen pe care nu și-l pot explica.

De altfel, nu este prima dată când în fața oamenilor apare un astfel de spectacol pe cer. Cu câteva zile înainte de apariția din China, o apariție asemănătoare a avut loc în statul american Alabama. Acolo, oamenii au surprins o siluetă care părea că se plimba printre noi, în urma unei furtuni puternice. Și atunci oamenii au fost uimiți să vadă acest lucru și au apelat la camerele video pentru a demonstra că ceea ce au văzut nu este o minciună, așa cum ar putea crede unii sceptici.

Iată momentul extraordinar:

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply