15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Horoscop ACVARIA 3 – 9 decembrie. Cinci nativi au parte de o săptămână pe care nu o vor uita

0 Comments

Horoscop ACVARIA 3 – 9 Decembrie 2018. Astrologul Acvaria a realizat horoscopul pentru prima săptămână a lunii decembrie. Iată cu ce provocări se va confrunta fiecare zodie în parte:

Horoscop ACVARIA 3 – 9 Decembrie 2018 BERBEC

Ca să-ți vezi visele împlinite, ar fi bine ori să cauți oamenii care te pot ajuta să ajungi acolo, ori să cauți oamenii cu vise similare. Ați putea crea astfel un grup de suport care, laolaltă, veți vâsli în aceeași direcție mult mi ușor decât dacă fiecare separat ar încerca să ajungă la același țel.

Poate ai acum șansa de a fi primit sau, pur și simplu, de a nimeri într-un astfel de colectiv amplu cu oameni care vor aceleași lucruri ca și tine, și, deși visați să atingeți cu toții un anumit nivel, nu se poate vorbi de competiție sau rivalitate.

Ideal ar fi să vă uniți forțele pentru acel țel, deci efortul tău cel mai mare, de săptămâna aceasta, se îndreaptă spre a găsi persoanele care gândesc ca tine, care visează ca tine, care au același mod de a acționa. E mai greu, dar există, și dacă ai norocul de a găsi măcar un om pe aceeași lungime de undă, deja vei simți că faci mari progrese.

Horoscop ACVARIA 3 – 9 Decembrie 2018 TAUR

Nu ești în apele tale, ai o mare nevoie de liniște și parcă nu găsești altă variantă de a te relaxa decât alegând izolarea.

Ești un pic reticent la orice încercare a unora de a intra în spațiul tău, de aceea mulți vor fi mirați să vadă că refuzi invitațiile de a ieși pe undeva, nu prea ești de găsit la telefon, și reduci comunicarea la minimum.

Nu ești nici prea sociabil, nici prea volubil, poate și pentru că ai o stare emoțională mai precară sau poate nici cu sănătatea nu ești la cote maxime, și toate acestea te fac să te retragi în casa ta, în lumea ta, unde nu lași prea multă lume să intre.

Parcă ai alege de bunăvoie singurătatea, dar și aceasta poate deveni copleșitoare la un moment dat și te face să te simți și mai prost, ca atare nu fugi de lume. Poate nu-ți face chiar așa de bine izolarea, dând naștere unor scenarii cu tentă negativă.

Horoscop ACVARIA 3 – 9 Decembrie 2018 GEMENI

Ești foarte motivat când citești în ochii altora atâta încredere, pentru că atunci când lumea depinde de tine și așteaptă atât de mult de la tine, e și normal să te mobilizezi mai tare ca să nu-i dezamăgești cumva.

Poate ai făcut o promisiune cuiva, cândva, iar acum a venit vremea să te ții de cuvânt și te străduiești să faci totul perfect, ireproșabil, spre bucuria celui care așteaptă de la tine o minune.

Ești capabil de adevărate miracole numai datorită acestei încrederi maxime cu care ești investit, pentru că nu te-ai fi concentrat la fel de serios dacă unii ar fi arătat semne de suspiciune la adresa ta sau nici măcar nu ți-ar fi cerut ajutorul.

Ai o misiune de îndeplinit și vrei s-o faci ca la carte, tocmai pentru că sunt mai multe persoane cu ochii pe tine care așteaptă rezultatele eforturilor tale. Dacă ai da în bară, i-ai dezamăgi cumplit deci… ce ai de făcut? Să tragi tare ca să iasă bine!

Horoscop ACVARIA 3 – 9 Decembrie 2018 RAC

Ai atât de multe de făcut încât nu-ți mai vezi capul de treabă, dar lista aceasta lungă de sarcini devine factorul tău major de stres. Numai când vezi cum, pe o agendă deja arhi-încărcată, se mai ivesc alte și alte sarcini de rezolvat, e și normal să-ți vină să urli, să te urci pe pereți, dar nu ai încotro.

Decât să te stresezi privind cum se mărește lista de treburi urgente, mai bine ai începe să le iei una câte una, pe rând, după priorități, ca să scapi de fiecare cât mai repede.

Chiar dacă agenda e arhiplină, norocul tău e că deții și toate resursele pentru a face față chiar și celei mai aglomerate perioade, deci nu te speria când vezi câte ai de făcut.

Apucă-te serios de treabă pentru că vei vedea că… pofta vine mâncând, adică trebuie să te apuci mai întâi de treabă ca să apară și roadele mult dorite. Da, vei fi frânt de oboseală la final, dar mulțumit de ceea ce ai reușit să duci la îndeplinire cu atâtea eforturi.

Horoscop ACVARIA 3 – 9 Decembrie 2018 LEU

Probele de încercare nu sunt un capăt de țară, nu vin ca să-ți facă ție vreun rău, ci ca să-ți măsori forțele, să descoperi cât de mult te-ai maturizat, cât de multe ai învățat de la viață.

Poate treci și acum printr-un astfel de hop, pe care ai fi tentat să-l tratezi ca pe o mare problemă, dar nu e deloc o problemă: e o șansă de a demonstra cât de bun ești, cât de pregătit ești, cât de serios privești tu lucrurile.

Ai alături de tine concurenți redutabili, și ei trec prin aceeași provocare ca și tine, îți sunt egali ca șanse și ca nivel de pregătire, dar poate tu ai un atu în fața lor de care merită să te folosești: ești mai experimentat, mai matur, mai vechi în branșă, iar acest avantaj te poate propulsa pe tine în fruntea clasamentului.

Poți câștiga o astfel de competiție în care te lupți cu oameni de același nivel, dar pe care tu îi poți domina prin punctul forte care contează acum cel mai mult: vârsta sau experiența de viață.

Horoscop ACVARIA 3 – 9 Decembrie 2018 FECIOARĂ

Ai deplină încredere în forțele tale, în valoarea ta, în cel care ești și asta te ajută să te remarci mult mai ușor, oriunde te-ai duce și orice ai face. Lasă modestia la o parte, dă din coate, bate-te cu pu,nul în piept, scoate diplomele și meritele de la sertar, vorbește despre tine, fă un pas în față și arată lumii că ai un as în mânecă de care te vei folosi ori de câte ori ai ocazia.

Ai șansa de a ieși primul din orice gen de măsurare de forțe, pentru că tu ești cel ales, cel mai bun, cel mai potrivit pentru acea provocare dedicată ție.

Dacă participi la un fel de competiție, lumea are mari așteptări de la tine, vrea ca tu să obții victoria, și pentru că ceilalți aruncă pe umerii tăi asemenea responsabilitate, faci tot ce-ți stă în putință – ba chiar și ce nu-ți stă în putință – să fii primul, așa cum vor toți.

Dacă treci printr-o situație din care tu trebuie să fii învingătorul – un concurs, o competiție, o bătălie de idei – fii sigur că tu ești cel mai bun și poți obține primul loc, dar cu singura condiție să intri în luptă fără frică , ci cu maximă încredere că poți, că știi, că meriți victoria!

Horoscop ACVARIA 3 – 9 Decembrie 2018 BALANȚĂ

Te simți cumva cu musca pe căciulă și, pentru că știi că duci după tine o pată de care nu te mândrești, aproape că refuzi orice ocazie care, eventual, ar putea scoate din nou în lumină acea pată.

E o greșeală, un defect, un punct sensibil al caracterului tău, un eșec de demult pe care nu l-ai uitat, și tot acest bagaj cu tentă negativă te face să fugi de lume, ca să nu fii nevoit să dai iar și iar explicații pentru greșelile trecutului.

Decât să le ascunzi sub preș, mai departe, mai bine profiți de șansa care ți se oferă acum de a recunoaște greșeala și de a o repara, pentru că sigur se poate face ceva în acest sens.

Nu fugi de adevăr, de oglinda reală care îți arată unde ai greșit sau ce nu faci bine, acceptă șansa de a șterge odată pentru totdeauna acea pată de pe reputația ta. După aceea te vei simți eliberat și din nou mândru de tine!, dar pentru asta scoate adevărul la iveală, așa cum o fi, și repară de urgență!

Horoscop ACVARIA 3 – 9 Decembrie 2018 SCORPION

Atmosfera este foarte plăcută pe oriunde te-ai duce, ești primit cu brațele deschise și cu veselie, deci e o plăcere să socializezi, să mergi în vizită, să îți vezi rudele sau să primești musafiri. Copiii sunt și ei în centrul atenției și, dacă ei sunt fericiți, și tu te simți bine.

Pui mai mare accent pe divertisment, pe joacă, pe glume, pentru că simțul umorului rezolvă orice problemă, fie că e vorba de familie, fie că e vorba de carieră.

Dacă nu te stresezi mai mult decât e cazul și ambalezi tot ce faci într-o notă de umor, lucrurile vor ieși mult mai repede și mult mai bine. Umorul atrage alături de tine și alți oameni, care îți caută compania, deci ai șansa de a-ți mări cercul de prieteni și cunoștințe. Popularitatea ta crește deci cum să nu fii încântat când vezi câtă lume zâmbește când te vede?

Dar pe cât de bine ești tu primit în diverse medii, pe atât de mult te bucuri și tu la întâlnirile de care ai parte, unele din ele cu rol relaxant, amuzant, ca între prieteni: o petrecere, un spectacol, o ieșire la un vin fiert…

Horoscop ACVARIA 3 – 9 Decembrie 2018 SĂGETĂTOR

Victorie pe toată linia, ai șansa de a face un mare pas înainte în planurile tale. Nu duci tu tot greul, se pare că există și alții alături de tine care își aduc contribuția, dar de roadele acestei cooperări va beneficia toată lumea, la final.

Așteaptă-te deci la progrese vizibile, la evoluții și creșteri spectaculoase în anumite planuri, ca și cum ceva ce multă vreme a stagnat pe un teren aparent confortabil și banal, dintr-o dată capătă viteză mai mare, ducând mai repede la roadele visate.

Ai ocazia de a sărbători reușita, de a participa la un fel de reuniune colectivă în care fiecare își primește recompensa și laudele. Vă recunoașteți unii altora rolul jucat, deci nu uita ca, în cazul în care nu ai vâslit singur pentru a ajunge aici, să îți arăți recunoștința, să mulțumești, să apreciezi eforturile depuse de alții alături de tine sau în beneficiul tău.

Un final de an e întotdeauna prielnic semnelor de recunoștință, deci caută și tu o formă de a mulțumi celor care au fost alături de tine când ai avut nevoie.

Horoscop ACVARIA 3 – 9 Decembrie 2018 CAPRICORN

rea săptămână la orizont, ai atît de multe de făcut încât, la un moment dat, s-ar putea să renunți, să clachezi, să spui gata, nu mai pot. Ba da, tu poți mai mult decât ai crede, dar e normal să te lase și pe tine puterile când abuzezi de ele, mai ales dacă iei pe umerii tăi sarcini mai mari decât omenește e posibil să duci.

Nu-ți aglomera agenda cu atât de multe treburi, nu accepta chiar orice sarcină, pentru că ai și tu limitele tale, iar acum vezi și tu mai clar care sunt.

Dacă nu înveți să mai pasezi și altora sau chiar să refuzi unele sarcini, te vei trezi cu alte și alte obligații puse pe umerii tăi pe care oricum nu le vei putea duce la îndeplinire, decât sacrificându-ți liniștea, sănătatea, timpul liber.

Acceptă că nu le poți face pe toate, recunoaște că nu poți și ai curajul să spui nu. Nimeni nu te va pedepsi pentru că refuzi diverse sarcini, pentru că nu ai energia sau timpul pentru a le duce la capăt cu succes. Ce rost să te încarci cu mai mult decât poți duce?

Horoscop ACVARIA 3 – 9 Decembrie 2018 VĂRSĂTOR

Iubirea cere mai mult curaj, deci, dacă ai ceva de spus celui care ți-a furat inima, ar fi bine s-o faci acum, sus și tare. Lasă emoțiile deoparte, lasă fricile că ai putea fi refuzat sau înțeles greșit, pentru că și celălalt așteaptă de la tine mai multă acțiune.

Orice situație în care ți se cere forța de a-ți depăși propriile limite sau temeri se va solda cu succes, deci hai, spune ce simți, spune ce intenții ai, spune ce aștepți de la celălalt, spune ce vrei, fie că sunt dorințe din zona fericită sau nu. Chiar și dacă vrei să pui capăt unei relații, tot de curaj e nevoie, deci trebuie să-ți iei inima în dinți ca să transmiți mesajul celuilalt și să faci odată lumină.

Dacă e nevoie de îndrăzneală pentru a da un telefon pentru prima oară cuiva, de a-l invita la o cafea, de a-i face o declarație sau, și mai și, de a face o cerere în căsătorie, trebuie să-ți aduni toate resursele de tupeu, curaj și îndrăzneală și s-o faci acum! Rezultatul poate fi de bun augur pentru inima ta.

Horoscop ACVARIA 3 – 9 Decembrie 2018 PEȘTI

Nu prea îți ies lucrurile, săptămâna aceasta, eforturile tale nu duc la roadele scontate, ceea ce, evident, te deranjează și naște frustrări. Dacă vezi că nu evoluează nimic din ce ți-ai propus, ai tendința de a generaliza și a spune că ție nu ți-a ieșit niciodată nimic în viață, că nu ai nimic, că totul merge prost, dar nu exagera totuși! Dacă acum treci printr-un hop, nu înseamnă că toată viața ai stat blocat în aceeași zonă.

Învață din piedicile care te țin pe loc și din mai micile sau mai marile insuccese, pentru că n-are rost să-l iei pe nu în brațe din cauza unei probleme actuale.

Ești tentat să nu mai încerci nimic doar pentru că ceva nu iese din prima, dar tocmai în asta constă provocarea: de a trece peste supărarea inițială și a te motiva să-ți iasă mai bine, a doua oară. Poți, chiar dacă minunile nu se întâmplă din prima.

Horoscop săptămânal oferit de ACVARA.COM.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply