15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Două zodii se întorc la o mare iubire până de Crăciun! Își părăsesc partenerul pentru această persoană

0 Comments

Crăciunul se apropie cu pași repezi și aproape fiecare persoană își dorește să îl petreacă alături de persoanele iubite. Iar dacă este vorba și despre sufletul pereche, atunci, cu siguranță că va fi ceva special. Iată care sunt zodiile care se întorc la fosta iubire până la Crăciun.

Pentru nativii zodiei Leu, Crăciunul se anunță a fi plin de neprevăzut. În cazul în care se gândesc la fosta relație și la ce nu a funcționat de s-a ajuns la despărțire, nativii zodiei Leu au ocazia să primească răspunsurile pe care și le doresc atât de mult.

Citește și: Horoscopul domnului profesor Remus Ionescu: Zodiile care primesc un cadou neașteptat azi

Leii își dau seama că nu își doresc ca să îi prindă Crăciunul singuri, așa că vor face tot posibilul ca să se întoarcă la fostul partener de viață. Este momentul potrivit ca să se gândească la viitor și la cum să facă să reziste această relație cât mai mult timp.

Citește și: Zodiile care au cele mai grele karme! Parcă sunt blestemate

Până la urmă, este vorba despre persoana care a ajuns să îi cunoască cel mai bine. Iar acest lucru îi ajută pe Lei extrem de mult. Se vor bucura din plin de împăcarea pe care și-o doresc atât de mult și Crăciunul îi va prinde mai fericiți ca niciodată pe nativii Leu.

Nativii zodiei Vărsător își părăsesc partenerul de viață pentru fosta iubire

Și nativii zodiei Vărsător se gândesc din ce în ce mai mult la trecut la trecut și la persoana pe care au lăsat-o să plece din viața lor atât de ușor. A venit momentul pentru ei să își recunoască greșelile și să încerce să se apropie mai mult de acea persoană.

Acești nativi caută liniștea sufletească și își dau seama că pot face acest lucru numai dacă se întorc la marea lor dragoste din trecut. Iar dacă acea persoană este singură, Vărsătorii au toate șansele să o cucerească. În cazul în care Vărsătirii sunt deja într-o relație, o vor da imediat uitării pentru fosta iubire.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply