15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Horoscopul domnului profesor Remus Ionescu. O zodie are parte de multe certuri

0 Comments

Domhul profesor astrolog Remus Ionescu a realizat previziunile pentru ziua de azi, 5 decembrie 2018. Iată ce ne spune.

HOROSCOP 5 DECEMBRIE – Berbec

Ar trebui sa verificati calcule, devize, note de plata care va sunt prezentate spre plata, caci este ridicat riscul unor erori defavorabile voua. Posibil sa detectati motivele comportamentului neadecvat al cuiva in raport cu voi din ultimele zile si veti sti daca aveti ce sa va reprosati.

HOROSCOP 5 DECEMBRIE – Taur

Ar putea continua o serie de declaratii si destainuiri in relatia de cuplu si va fi o usurare sufleteasca pentru amandoi. Dupa ce puneti in balanta riscuri si beneficii, este posibil sa amanati acordul pentru o afacere sau accesarea unui credit, in asteptarea unor conditii mai favorabile.

HOROSCOP 5 DECEMBRIE – Gemeni

Eforturi si concentrare asupra unor probleme, disfunctionalitati, situatii care impiedica un progres in activitatea voastra. Si veti putea descoperi greseala care va dadea socotelile peste cap sau piesa care nu se potriveste intr-un ansamblu.

HOROSCOP 5 DECEMBRIE – Rac

Emotii la cote maxime, griji pentru un proiect aflat in desfasurare; in focul evenimentelor, este posibil sa aveti o reactie emotionala fara vreo legatura cu situatia concreta, actuala si sa redeschideti o rana sufleteasca.

HOROSCOP 5 DECEMBRIE – Leu

Poate revine in amintirea voastra un vis nerealizat inca sau o promisiune pe care nu ati putut sa o onorati. Si, cum esecurile nu sunt pentru voi, este posibil sa faceti acum un inventar al resurselor si sa schitati apoi un plan de actiune.

HOROSCOP 5 DECEMBRIE – Fecioara

Daca nu va grabiti in aprecierea unei situatii sau a unei oferte, veti putea detecta detalii care nu concorda cu realitatea. In relatia de suflet, v-ati putea convinge de efectul vindecator (sau dimpotriva) al cuvintelor voastre. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply