15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Horoscopul domnului profesor Remus Ionescu. O zodie primește inelul azi, de Moș Nicolae

0 Comments

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 6 decembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 6 decembrie.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE – Berbec

O zi grozava sa visati, sa va puneti o dorinta sau poate o intrebare legata de locul (geografic sau profesional) unde va vedeti peste cativa ani. Iar astazi poate raspundeti unei invitatii sa porniti la drum in acest sfarsit de saptamana ca sa fiti alaturi de oameni dragi voua.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE – Taur

Posibila rezolvare in raport cu banca sau cu vreun creditor: reducerea unei dobanzi, reesalonarea unor rate. Ar putea reveni cu o propunere un potential partener de afaceri hotarat sa investeasca in talentul, cunostintele sau abilitatile vostre organizatorice.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE – Gemeni

Aveti parte de surprize remarcabile in aceste zile: se confirma trendul ascendent al unor relatii, apare contractul pe care trebuie sa va puneti semnatura. Posibil sa va declare cineva ca este pregatit sa inceapa o viata noua alaturi de voi, ca este convins de sentimentele sale.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE – Rac

Sunt multe de facut in aceste zile, insa se pare ca ati scapat in buna parte de griji pentru ca sunt alaturi de voi oameni dispusi sa va ofere o mana de ajutor. Iar rezultatele obtinute contribuie din plin la starea de spirit; eventual treceti peste mici probleme de sanatate.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE – Leu

Stare sufleteasca grozava si aceasta se revarsa si asupra celorlalti: le oferiti motive de bucurie, atentie, declaratii, incurajari. Iar un cadou deosebit pentru voi ar fi legat de vestea unei sarcini a cuiva din familia voastra sau invitatia sa fiti nasul unui copilas.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE – Fecioara

Ati putea rezolva pe ultima suta de metri problema unui cadou pentru cineva drag voua. Atmosfera de poveste cu ocazia reunirii familiei in jurul unei mese; iar daca este cazul, o sansa minunata pentru o impacare in care nu mai credea nimeni. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply