15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://revista.teotrandafir.com 300 true

Horoscop Camelia Pătrășcanu 8 decembrie 2018. Zodia care are o întâlnire importantă azi

0 Comments

HOROSCOP 8 DECEMBRIE. Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 8 decembrie.

Chef de călătorii astăzi, fie geografice, fie spirituale, așa încât ne cultivăm, ne educăm sau ieșim din oraș.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE. BERBEC. Berbecii discută mult despre planurile lor., viziunea lor de viață, iar pe unii îi deranjează. În schimb, alții se inspiră de la Berbeci.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE. TAUR. Taurii au și ei astăzi tot felul de gânduri care se adresează calității vieții și pun mare preț pe asta, fie că este vorba de sănătate, de bani sau pur și simplu de liniște. Vorbesc cu o persoană în vârstă spre seară și primesc sfaturi foarte bune.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE. GEMENI. Pun accentul pe relații, dar și pe bani. Cu alte cuvinte, analizează dacă există persoane în preajma lor prin care pierd și cum ar putea să procedeze dacă nu le pot elimina sau nu se pot detașa de aceste persoane. Sunt foarte dibaci Gemenii în aș vedea interesul.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE. RAC. Lucrează în prima parte a zilei și aleargă în toate părțile pentru a rezolva foarte multe probleme. Se liniștesc spre seară și, probabil, taxează o persoană care îi cam speculează.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE. LEU. Pentru Lei se anunță o zi foarte bună în planul iubirii, mai ales dacă au multe lucruri la care trebuie să se gândească, au mintea limpede și reușesc să tragă concluziile potrivite. De aceea, spre seară, iau și decizii.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE. FECIOARĂ. Își pun lucrurile în ordine. Poate își fac o listă cu priorități sau sunt capabile să se gândească dacă e momentul cel mai prielnic să facă o schimbare de de casă, de exemplu.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE. BALANȚĂ. Vorbim de relații de familie sau organizează tot felul de întâlniri și bine ar fi pentru că aspectele garantează că sunt foarte buni amfitrioni, mai ales de persoanele în vârstă se ocupă.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE. SCORPION. O zi în care cheltuiesc, mai ales în prima parte, iar în a doua jumătate a zilei au discuții cu persoane care au forte multe cunoștințe sau experiențe de viață și cu care petrec ore foarte bune.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE. SĂGETĂTOR. Mai ales a doua jumătate a zilei e valoroasă prin serviciile pe care ei le oferă persoanelor din familie. În felul acesta arată că, într-adevăr, s-au schimbat și că nu a trecut degeaba Luna Nouă peste ei.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE. CAPRICORN. Au loc schimbări datorită mutațiilor sufletești care se produc în ei. Asta se vede mai ales în a doua jumătate a zilei, probabil după o noapte și o primă parte a zilei în care au stat și au reflectat scopul vieții lor.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE. VĂRSĂTOR.Vărsătorii au chef de odihnă. Nu ies din casă sau dacă totuși o fac se duc în locuri în care se simt ca acasă. Nu au chef să fie bătuți la cap și nu prea sunt săritori astăzi.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE. PEȘTI. Au mare nevoie spre seară de întâlnirea cu o persoană pe ale cărei răspunsuri sau judecăți se bizuie. Așadar, întâlnirea cu o persoană în vârstă este momentul zilei.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply